Total Pageviews

28 November 2011

saye suke dgn perempuan cantik

oleh kerana takde idea nak update psl diri sendiri..
mari kite buat review pasal orang lain..

cantik.
ok i dah perasan benda ni bertahun2 lama dulu.
i suka dgn perempuan cantik.
perempuan suka tgk perempuan cantik..itu normal kan?

but i loikee it very much.
suka nak tengok.
suka nak kenal.
suka nak berbual.
and again,
suka nak tgk lama2..
kdg2 sampai nak terkeluar bijik mata


siapakah pretty women pertama yang bertuah?
lets check it out yaww!



ok buddies..
si gorgeous ini adelah one of my faculty-mate mase kt UM dulu..
nama dia Najla and peeps call her LALA..so cute kan..
dia study TESL and me ECE..
so kdg2 ade kuliah yg same..
first time nampak si cantik ni mase we all orientasi pelajar baru..
tp dia x kenal i pun..
oleh kerana passion melihat perempuan cantik tu mmg ada,
i jela yg suke sgt nak usha dia ni..
tp selalu jgk la bertegur sapa..
kdg2 i slumber je panggil "LALA"!!
and i like the way she says "HELLO" sambil senyum..
dia pun x sombong if kite tegur dia..
kalau terpandang dia, memang i tgk atas bawah..
orangnya kecil molek,
her face, her hair and what she wear memang i akan scan habis..
agaknye kalau dia perasan mesti dia fikir i ni mcm nak cari gaduh..haha
but the fact is dia sangat cantik di mata i..
jom layan pics yg i kopipes dari fb dia..


indahnya ciptaan Allah kan



ayu :)

she so luck dpt anugerah cantik camni




ahh so gojess

lala is getting married..x sure bila tapi is just around the corner
untunglaaa husband dia dapat wife cantik jelita :)


p/s :err so sorry lala..i amek pics u without permission..




2 comments:

  1. i ni kira cantik x pada u?lalalalalalla..heheh

    ReplyDelete
  2. yup!! u'll be in my list kazen! pui..hahaa

    ReplyDelete